Extra inkomen genereren via Bol.com producten

Producten promoten die verkocht worden via bol.com is een populaire vorm van affiliate marketing. Bol.com verkoopt zo’n beetje alles dus het is makkelijk om relevante producten bij je website / teksten te vinden. Zelf heb ik een website gerelateerd aan alles wat maar te maken heeft met de tuin. Hierbij kan ik eenvoudig relevantie producten vinden die aangeboden worden op bol.com. Deze plaats ik in het artikel of onderaan het artikel. Vervolgens klikt een bezoeker op de link en koopt iets bij bol.com. Hier ontvang ik een percentage van mee en word ik betaald door bol.com

Voordelen van producten verkopen bij bol.com

Dit zijn eigenlijk voordelen van affiliate marketing in het algemeen. Je hebt geen eigen producten nodig, dus geen vooraad. Je hebt geen klantenservice en geen startkapitaal nodig. Het risico dat je loopt is nihil. Het enige dat je moet doen is een goede website maken met nuttige informatie waar je bezoeker iets aan heeft.  

Heb je eenmaal een goede website waar je bezoekers op ontvangt dan kun je vrij eenvoudig een extra inkomen genereren door het promoten van producten van bol.com. Heb je al een website maar ben je nog geen affiliate van bol.com, meld je dan hier aan en voeg je website toe. Ben je eenmaal geaccepteerd dan kun je gelijk starten met het plaatsen van affiliate links of producten die je bezoekers vervolgens kunnen kopen.

Hoe start je een bol.com affiliate website?

De eerste stap is een onderwerp bedenken. Je kunt bij bol.com alle kanten op want het assortiment is erg breed. Waar ligt je interesse? Heb je een huisdier waar je over kunt bloggen? Heb je kennis over bepaalde producten waar je graag over blogt? Iets in of rondom het huis, tuin, keuken, gereedschap, fietsen etc. Ga bij jezelf na waar je graag over praat of waar je geinteresseerd in bent. Maak daar vervolgens een website over en meld je aan bij het bol.com affiliate programma.

Om een website te starten heb je hosting en een domeinnaam nodig. Er komt nog een uitgebreide handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen. Heb je nu hulp nodig? Vul dan het contactformulier in en ik zal je hierbij helpen.

Deel dit bericht
Andere interessante blogs